Home
Amihez ajánljuk a Általános felület fertőtlenítő 1 liter terméket:

Általános felület fertőtlenítő 1 liter

Betegellátó intézményekben, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban,
közintézményekben, valamint az élelmiszeriparban, üzemi konyhákon, éttermekben alkalmazható.
1 818 Ft
Elérhetőség:
raktáron
Termék kódja:
1165
Eredeti ár
1 818 Ft
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
1 431 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
Mennyiség:
+ -
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Termékleírás

Alkalmazási terület

Antibakteriális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid,

Betegellátó intézményekben, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban, közintézményekben, valamint az élelmiszeriparban, üzemi konyhákon, éttermekben alkalmazható mosható padló- és falburkolatok, valamint berendezési, felszerelési tárgyak fertőtlenítése hagyományos takarító-fertőtlenítő technológiában alkalmazva.

Koncentráció:

0,5% – 2% között

1 % konc. – 60 perc behatási idő
2 % konc. – 30 perc behatási idő
Gyors fertőtlenítésére: 7,5 % konc. – 1 perc behatási idő.

Egyéb alkalmazási koncentráció – behatási idő előírások részletesen a termék címkéjén találhatók.

1 % és 2 %-os oldat esetében: 10 liter csapvízbe beleöntünk a hígításnak megfelelően 1, vagy 2 dl CLEANECO Általános felület fertőtlenítő és mosogatószer koncentrátumot.

A munkaoldatot mindig a felhasználás előtt, frissen kell elkészíteni. A tisztítandó és fertőtlenítendő felületre, egy erre célra alkalmas eszközzel, pl. kefével, moppal, stb. feltakarítjuk a felületet, majd a tiszta felületre friss oldatot hagyunk rászáradni. Hagyjunk kissé nedvesen a felületet száradás előtt, hogy megfelelő mennyiségű fertőtlenítő hatóanyag maradjon a felületen. Szükség esetén a megfelelő behatási idő letelte után a felület öblíthető. PI. 10 liter vízbe 1 dl koncentrátumot teszünk, és az így nyert munkaoldatot felvisszük a felületre, majd hagyjuk rászáradni. Tárgy technológiai eszköz esetében azokat a munkaoldatba merítjük, ott mechanikus tisztítással, p1. súrolókefével, szivaccsal stb., tisztítjuk, majd az előírt behatási ideig áztatjuk.

Figyelem!

A terméket más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A koncentrátum szem, bőr és nyálkahártya irritáló. A termék használatánál betartandó biztonsági előírások a termék címkéjén, és a biztonsági adatlapon részletesen megtalálhatók.

Letölthető dokumentumok - Ip ált tisztító

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kaphatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére