Home
Amihez ajánljuk a Baby organikus mosógél 1,5l - hipoallergén terméket:

Baby organikus mosógél 1,5l - hipoallergén

JANUÁRTÓL KAPHATÓ!
2 999 Ft
Elérhetőség:
beszerzés alatt
Termék kódja:
669
Eredeti ár
2 999 Ft
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
2 361 Ft
Súly:
1.00 kg
Szállítási idő:
beszerzés alatt
Mennyiség:
+ -
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

A CLEANECO Baby organikus mosógél kizárólag ECOCERT minősítésű ellenőrzött gazdálkodásból származó, organikusnövényi eredetű aktív hatóanyagokból készült, kókuszzsír, repcekivonat hozzáadásával.

Napenergiával gyártott termékünkben a folttisztítást olyan organikus, biológiailag aktív anyagok végzik, melyek az élővilágban is előforduó enzimek.

Mosógélünk gyermekekre veszélyes allergén komponenseket nem tartalmaz tehát hipoallergén, valamint környezetbarát, az EU ECOLABEL tanúsítási eljárásnak megfelelő összetétellel rendelkezik.

Gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt. Adagoljon 66 ml mosógélt adagoló kupakja segítségével 4–5 kg ruha mosásához mosógépe adagolójába. Használja hipoallergén Cleaneco baby öblítőnket a még puhább hatás és kellemes illat érdekében.


Töményen bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5-15% anionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb: amfoter felületaktív anyag, nemionos felületaktív anyag. Enzimkeveréket, illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz. Színező anyagot nem tartalmaz!

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kapthatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére