Home
Amihez ajánljuk a Fertőtlenítő folyékony szappan, Black&White, 250ml terméket:

Fertőtlenítő folyékony szappan, Black&White, 250ml

Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását.
756 Ft
Elérhetőség:
raktáron
Termék kódja:
1117
Eredeti ár
756 Ft
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
595 Ft
Szállítási idő:
1-2 nap
Mennyiség:
+ -
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását.

ÖSSZETEVŐK: biocid hatóanyag: klórhexidin-diglükonát (2,4%, EC:242-354-0) EGYÉB ÖSSZETEVŐK: glicereth-17 coconate, izopropil-alkohol, illatanyag, ioncserélt víz ANTIMIKROBIÁLIS SPEKTRUM: baktericid, yeasticid TERMÉKTÍPUS: PT1 terméktípus ALKALMAZÁSI TERÜLET: higénés kézmosás FORMULÁCIÓ: Folyékony koncentrátum FELHASZNÁLÓI KÖR: lakossági és foglalkozásszerű ALKALMAZÁSI KONCENTRÁCIÓK, BEHATÁSI IDŐ:  Juttassunk 3-5 ml készítményt az előre megnedvesített tenyérbe, majd egyenletesen oszlassuk szét, alaposan dörzsöljük el, habosítsuk fel 1-2 percig, majd folyó vízzel öblítsük le.

FIGYELMEZTETÉSEK: H411 Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz ÓVINTÉZKEDÉSRE VONATKOZÓ MONDATOK: P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: veszélyeshulladék-lerakó helyeken a nemzeti előírásoknak megfelelően EGYÉB FIGYELMEZTETÉSEK: Ne keverjük más kézfertőtlenítő készítménnyel! Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk! ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS: Szembejutás esetén szemöblítést kell végezni bő langyois vízzel a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Szemirritáció esetén forduljunk szakorvoshoz. Véletlen lenyelés esetén öblítsük ki a szájüreget, igyunk sok vizet. Ne hánytassunk! Panaszok esetén forduljunk orvoshoz. HULLADÉKKEZELÉS: A termék maradékainak és hulladékainak kezelésére, ártalmatlanítására a helyi és nemzeti szabályozásnak előírásai vonatkoznak.

KÖRNYEZETVÉDELEKÖRNYEZETVÉDELEM/ÖKOTOXIKOLÓGIA: A készítmény élővizekbe, talajba és hígítatlanul közcsatornába kerülését meg kell akadályozni. SZENNYEZÉS-MENTESÍTÉS: Nagy mennyiségű tömény termék kiömlése esetén gátorljuk meg a szétfolyást, a folyadékot inert folyadékfelszívó anyaggal (pl. homok, föld, diatómaföld) itassuk fel. TÁROLÁS, ELTARTHATÓSÁG: Eredeti, ép, bonttatlan csomagolásban, hűvös, napfénytől védett helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kapthatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére