• Magyar kacsóra Tibolina krémet
  2017. SZEPTEMBER 08.

  Magyar kacsóra Tibolina krémet

  Most egy olyan magyar márkát mutatok be Nektek, ami simán meghódíthatná az egész világot. Nem vagyok egy nagy kézkrémező, valahogy ez ugyanúgy kimarad az életemből, mint a testápoló. Viszont végre találtam egy terméket, amihez örömmel nyúlok, akár napjában többször is.  Fogadjátok szerettel Hegedűs Enikő, a Kialakító blog írójának a Tibolina kéz-és testkrémről szóló cikkét.
 • [öKonyha] – rémálomból álom, avagy lakásfelújítás öko módra
  2017. AUGUSZTUS 16.

  [öKonyha] – rémálomból álom, avagy lakásfelújítás öko módra

  Nem rajongok a 45 fokos hőségben való lakásfelújítás ötletéért (amúgy sem), de eljött az az idő, amikor külön szobába kell szednem a két fiam, mert már önállóságra vágynak ők is, mi meg nyugalomra. Mivel a nyáron hol itt, hol ott vannak, nem volt kérdés, hogy nagyjából augusztusra időzítsük a lakás átalakítását.
 • [ÖKONYHA] – padlótisztítási gyorstalpaló környezettudatos háziasszonyoknak
  2017. AUGUSZTUS 07.

  [ÖKONYHA] – padlótisztítási gyorstalpaló környezettudatos háziasszonyoknak

  Tudtátok, hogy a takarításnak is van világnapja (szeptember 3. hétvégéjén szervezik meg)? Hát bizony van. Még 1992-ben az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) hirdette meg először. Jelmondatuk ez volt: "Gondolkodj világméretben és cselekedj otthon".
  ​Hadarik Rita, gasztro blogger cikkét olvashatjátok az alábbiakban.

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű  eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően,a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kapthatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére