Cégünkről

2 generációs, több mint 30 éves vendéglátóipari és idegenforgalomi múlt után, családunk a vegyipari innováció és a gyártás irányába fordult. 2011-ben úttörőként megalapítottuk környezetbarát tisztítószer márkánkat, Cleaneco néven. Szakmai hátterünket, egy szintén 30 éves kutató-fejlesztői múlttal rendelkező vegyész biztosítja, akihez egy további több 10 éves szakmai múlttal rendelkező formulázó vegyészmérnök csatlakozott.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, vegyipari vállalkozás. Célunk, hogy a magyar piacon ár és érték alapon képezzünk konkurenciát a nemzetközi multibrandek számára.

Öko tisztítószer termékcsaládunk gyártásánál felhasznált természetes eredetű, környezetbarát, elsőosztályú kozmetikai - és élelmiszeripari alapanyagoknak köszönhetően termékeink 100%-ban lebomlóak. Saját fejlesztésű termékeink gyártásánál és palackozásánál a legkorszerűbb, minden Európai normának megfelelő technológiával rendelkezünk, melynek köszönhetően tevékenységünknek nincs környezeti terhelése.

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be. Hisszük, hogy értékrendünk „magyar szakértelem, magyar kéz, magyar termék” bizalmat ébreszt vásárlóinkban.

Célunk, hogy a belföldi piac fejlesztése mellett 2016-ban termékeinken az EU Ecolabellel, nemzetközi partnerek együttműködésével a nyugat-európai piacon is bemutatkozzunk termékcsaládainkkal. 


Környezetbarát • Öko • Magyar termék • 100%-ban lebomló • Természetes eredetű alapanyagokból készült • Irritatív és allergén anyag mentes •  Finom illatú
Ma már több mint 80 terméket készítünk, és még rengeteg tervünk van

Most a Cleaneco termékek a legjobb és legelkötelezettebb szakemberek segítségével egy új üzemben születnek. Furcsa még leírni is, hogy minden egyes, máig kézi munkával csomagolt termék kilenc ember keze munkáját dicséri. Nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy kemény munkánk és elkötelezettségünk meghozta a gyümölcsét.


Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű  eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően,a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kapthatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére