Home

Háztartási termékek

Egy olyan termékcsalád kialakításánál ahol a saját személyes környezetünk, privát életterünk a munkafelület különösen fontos,hogy a legszélesebb értelmezésben a megfelelő termékkel tudjunk dolgozni. Magas minőség, felhasználóbarát, fiatalos csomagolás és maximális hatékonyság azok az ismérvek amelyek termékeinket jellemzik. Háztartásunk minden szekciója egyéni és sajátos igényekkel rendelkezik. Legyen az a kemény vízzel küszködő fürdőszoba, egy magasfényű járólap, vagy a fertőtlenítésre váró ebédlőasztal. A megoldás amit nyújtunk egy, a környezetet a legkisebb mértékben terhelő, de annak erőforrásait magasfokon kihasználó technológia. Technológia ami a gondolkodásunk és a véleményünk arról, hogy a tisztítószergyártás is csak fenntartható keretek között működőképes.


  • környezetbarát
  • magyar
  • 100%-ban lebomló
  • tartósítószer, allergén és irritatív anyag mentes
  • finom illatú

Ipari termékek

Sebesség és hatékonyság, gazdaságosság és profizmus. Termékeink ipari felhasználás mellett. Egy olyan sajátos környezetben ahol a kérdés szüntelenül akörül forog, hogy miként lehet a takarítást még jobb minőségben elvégezni. Kutatás és fejlesztés. Egy szüntelen, meg nem álló témakör azért, hogy egy értéket teremtő márka, a Cleaneco eljusson a céljához. Termékcsaládunk használata könnyűvé és egyszerűvé teszi az amúgy sokszor nehézkes és kötelezőnek tűnő feladatokat. Gyártóként egy a célunk: folyamatosan változó  igények mellet  individuális megoldásokat biztosítani mind vállalkozó partnereinknek, mind a takarításban dolgozó személyzetnek. Ahol ipari termékeink otthon érzik magukat: gyártás és feldolgozás, kereskedelem és vendéglátás, HORECA, létesítményhigénia. Kiválló ár, magas minőség, környezetbarát termékcsalád.


Akciós csomagok

Akciósak mert a szállítás költségét mi álljuk, csomagok mert nektek szedtük csokorba őket. Az elképzelésünk az volt, hogy olyan, már jól ismert, általunk összeállított  ajánlatokat tegyünk elérhetővé amivel megkönnyítjük az ismerkedést és mindenki számára gyorsabbá tegyük a vásárlást. Ezen szempontokon kívül fontosnak tartottuk a praktikumot és azt, hogy a  háztartás egy bizonyos, jól irányzott területét lefedjék. Reméljük célba találtunk.


Eco higiéniai termékek

100%-ban újrahasznosított papír alapú termékeink tökéletes kiegészítőként szolgálnak a cleaneco környezetbarát tisztítószerei mellé. Kizárólag első osztályú alapanyagokból dolgozunk, tehát minden esetben minimum dupla rétegű kiváló nedvszívó képességű strapabíró papírból készítjük termékeinket.


Adagoló rendszerek

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kapthatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére