Home
Amihez ajánljuk a Folyékony szappan 1 liter terméket:

Folyékony szappan 1 liter

A folyékony krémszappan gyengéden tisztítja kezét és megóvja bőrét a kiszáradástól.
1 060 Ft
Elérhetőség:
raktáron
Termék kódja:
1117
Mennyiség
1L
Eredeti ár
1 060 Ft
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
835 Ft
Súly:
1.12 kg
Szállítási idő:
1-2 nap
Mennyiség:
+ -
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Termékleírás

Alkalmazási terület

A folyékony krémszappan gyengéden tisztítja kezét és megóvja bőrét a kiszáradástól.

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Koncentráció

Nem szükséges hígítás.

 Felhasználási javaslat

Szennyeződés mértékével arányosan kell a szert használni. Amennyiben a tisztítandó felület nagy mértékben szennyeződött a tisztítási folyamat megismétlendő.

Figyelmeztetések

Tárolás: eredeti csomagolásában, száraz helyen, szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat kerülve. Bőrrel való érintkezés után mossuk le bő vízzel. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelése esetén itassunk 1-2 pohár tejet (vizet) és gondoskodjunk friss levegőről. Nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni!

Összetétel

Anionos tenzid <5%, nem ionos tenzid <10%. Tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz!

Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

Letölthető dokumentumok - folyékony szappan

Hozzászólás(3)

Értékelés:
Vélemény:

Nagyon szeretem, mert kiadós, nem kell higítani, mégis minden szennyeződést eltávolít még a férfi ember - akár olajjal szennyezett- kezéről is! Megfelelő az ára is!

Csak Cleaneco folyékony szappant használok,mert isteni az illata,és egyedül ez a termék nem okoz a kezemen ekcémát!

Nagyon szeretem. Víztiszta, kellemes, nem folytó, erős illat, kiváló tisztító hatás, nem szárítja a kezem. Ajánlom kisgyerekeseknek is!

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kapthatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére