Home

Hipoallergén Illatosító Olaj - citrusvirág illattal 1L - újrahasznosítható csomagolásban

Az illatosító olaj a felületre permetezve 12 órán keresztül folyamatos friss illatot biztosít elfedve a kellemetlen szagokat.
2 379 Ft
Elérhetőség:
raktáron
Termék kódja:
Okoc
Eredeti ár
2 379 Ft
Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz)
1 873 Ft
Súly:
1.01 kg
Szállítási idő:
4-7 nap
Kedves Vásárlóink, ezen termék kizárólag vállalkozói vevőink részére elérhető. Amennyiben Ön vállalkozóként ipari termékcsaládunk után érdeklődik, várjuk szeretettel üzleti weboldalunkon, ahová az alábbi linken regisztrálhat: b2b.cleaneco.hu/regisztracio
Termékleírás
Összetétel
Letöltések
Vélemények

Alkalmazási terület: Az illatosítani kívánt terekben permetezze termékünket bármely vízálló felületre, így például sarkokba, toalett mögé, padlóra. Az illatosító olaj a felületre permetezve 12 órán keresztül folyamatos friss illatot biztosít elfedve a kellemetlen szagokat.  

Összetétel: Összetétel a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyag. Illatanyagot (LIMONENE, CITRAL) tartalmaz. Összetevők: etil-alkohol, izopropil-alkohol 

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kaphatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére