• Cleaneco Zero Waste program
    2019. NOVEMBER 21.

    Cleaneco Zero Waste program

    Örömmel mutatjuk be Nektek hulladékmentes programunkat! 

    Háztartásoknak

    Már nem csak azzal védheted környezeted, hogy organikus tisztítószereinket használod háztartásodban hanem azzal is, hogy azok csomagolóanyagával nem terheled az élővilágot.

    Hozd vissza Dunakeszi központunkba kiürült Cleaneco palackjaidat és 5% kedvezményt biztosítunk számodra ugyanazon termék vásárlásához. 

    Organikus tisztítószereink kiürült és visszahozott flakonjait egy erre szakosodott partnerünk segítségével újrahasznosítjuk, hogy újra csomagolóanyag lehessen belőle. 

    Cégeknek, vállalkozásoknak

    Tudtad? A magyar vállalkozások átlagosan havi 1.200.000 kg műanyaghulladékot állítanak elő a működéshez felhasznált alapanyagaik csomagolásával.

    Cleaneco Professional Ipari tisztítószer termékcsaládunk csomagolása 100%-ban hulladékmentes.
    Partnereink számára ingyenesen biztosítunk REbag hulladékzsákokat, melybe a kiürült Cleaneco flakonokat összegyűjthetik. Az összegyűjtött csomagolóanyagokat ingyenesen elszállítjuk partnerünkhöz , aki ezt ledarálja, feldolgozza majd újra a flakongyártás alapanyagát képző granulátumot készít belőle, így készülhet újra csomagolóanyag a használt kannákból, palackokból.
    Fontos tudnod, hogy csomagolásaink palackjai, kupakjai, címkéi és még a visszagyűjtő zsák is ugyanabból az anyagból készül, így azok egyszerűen szétbontás nélkül azonnal ledarálhatóak, újrafeldolgozhatóak, újrahasznosíthatóak. 

    Gondolkozz velünk zölden Te is, használd termékeinket háztartásodban, vállalkozásodban és csökkentsd környezeti lábnyomodat! 

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kaphatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére