• [öKonyha] – rémálomból álom, avagy lakásfelújítás öko módra
    2017. AUGUSZTUS 16.

    [öKonyha] – rémálomból álom, avagy lakásfelújítás öko módra

    Nem rajongok a 45 fokos hőségben való lakásfelújítás ötletéért (amúgy sem), de eljött az az idő, amikor külön szobába kell szednem a két fiam, mert már önállóságra vágynak ők is, mi meg nyugalomra. Mivel a nyáron hol itt, hol ott vannak, nem volt kérdés, hogy nagyjából augusztusra időzítsük a lakás átalakítását.

    Hadarik Rita, gasztroblogger padlótisztítás cikkének folytatása.

    Egy szerencsétlenül keresztül fúrt falnak ’köszönhetően’ azt is kifestettük, amit annyira nem akartunk, persze ezt utólag annyira nem bántuk, mert most minden friss illatú, szép fehér, és lassan megtelnek a szobák is az új bútorokkal.

    Párommal úgy döntöttünk, hogy mi magunk fogjuk a felújítást kivitelezni. Rólam tudni kell, hogy barkács analfabéta vagyok, kedvesem pedig – néha idegesítő lassúsággal és precizitással szórta a falra egy kis kütyüből a festéket. Enyhén szólva lassan haladtunk, de legalább egymással összhangban. Én előkészítettem, leragasztottam, amit kellett, ő festett, majd ismét bevetettem magam, de akkor már a takarítós vénámat fitogtattam meg. 

    Na, gondoltam, most végre a Nagybetűs valóságban megmutathatják az erejüket a Cleaneco padlótisztítók.


    Lakásfelújítás öko módra

    Mivel a nagy sietségben (hihi) mindenre gondoltunk, csak a padlófóliára nem, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is volt mit feltakarítani. A padlókat ugyan körberagasztottuk papírokkal (minden más egyebet is természetesen), azért kellett súrolnom.

    Emlékszel, korábban már írtam a Cleaneco padlótisztítókról, ki is próbáltam már őket, de a lakásfelújítás során arról is megbizonyosodhattam, hogy nem csak a mindennapos szennyeződésekkel bánnak el, de komoly segítséget jelentenek a nagy munkában is. Bevallom őszintén, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen helyzetben is bevethetők, de pozitívan csalódtam.

    A padlótisztításnál 3 terméket használtam. Először kétszer átmentem a narancs illatú, organikus és az általános fertőtlenítő tisztítószerek keverékével a felületeken, majd egy utolsó körben a viaszos tisztítóval is alaposan felmostam. Az eredményt a képeken láthatjátok.


    1. fázis - tisztítás, fertőtlenítés 

    2. fázis - viaszos ápolás


    A közlekedőben és az étkezőben pedig a járólapot először kétszer átmostam az általános felület fertőtlenítővel, majd az organikus felmosóval is. Nem csak szép tiszta és foltmentes lett minden, de a párom meg is jegyezte, hogy mennyire bejön neki ez a narancsos illat.

    Fura, mert az, hogy bomba tiszta lett minden szinte pillanatok alatt kicsit el is törpült amellett, hogy milyen friss illat lett a lakásban:-) 
    Nem kellett fuldokolnunk a vegyszerbűztől, a kezeim nem száradtak ki, sőt még a zselés körmöm is ugyan olyan pöpec maradt, mint ’új korában’.

    Összességében csak ajánlani tudom a Cleaneco padlótisztítókat, mert valóban beváltanak minden termékígéretet; nem csalódtam egy szemernyit sem.

    Apropó. Az előző cikkben említettem egy greslap tisztítót is. Na, azt is sikerült a nyáron kipróbálnunk. Kimentünk anyukámékhoz, vittem is magammal a Cleaneco greslap tisztítót, átadtuk, letettük egy sarokba. Este pedig nekiálltunk három kisfiúval szalonnát sütögetni. Édesanyám megjegyezte, hogy ha szalonnazsírt lát a kövön, nála többet nem sütögethetünk. Sejthetitek. Három fiú.

    Ahogy erre gondoltam, Máté, az én kisebbik fiam már lengette is a zsírtól csöpögő nyársát a levegőben valamit magyarázva. Szerintem totál kiment a fejéből, hogy a ’boton’ van valami, amiből nem szabad a kőre kerülnie semminek. Másnap reggel kivonultam a kertbe a greslap tisztítóval, és láss csodát volt zsír, nincs zsír. Remélem, ezt is sikerült a képekkel jól szemléltetnem. Gyakorlatilag pár mozdulattal eltűnt a zsírfolt a kőről.

    Szóval minden takarítás, felújítás nagyon jól sült el ebben a hónapban. Javaslom, tegyél te is próbát, garantálom, hogy elégedett leszel. A Cleaneco padlótisztítók nem csak környezettudatosak, de hipoallergének is, és számtalan egyéb klassz, és jó tulajdonsággal rendelkeznek. 
    Ide kattintva >>>> www.cleaneco.hu <<<< be is tudod őket szerezni. Ja, nagyon meg fogsz lepődni, mert a bolti környezettudatos cuccokhoz képest nagyon jó az áruk is, minőségben meg csúcsminőség ;-)

    Jó takarítást mindenkinek!

    Rita

    Forrás


Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kaphatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére