• Te már „zölden” gondolkodsz?
    2017. JÚLIUS 14.

    Te már „zölden” gondolkodsz?

    Sági Andi, blogger kipróbálta mosógélünket és öblítő termékcsaládunkat is. Az alábbi cikkben olvashatod véleményét termékeinkről.

    "Az extra érzékeny bőr esetében fontos szempont, hogy mivel mossuk a ruháinkat. Egyre több ember életét nehezítik meg a bőr allergiás megbetegedései, vagy a fokozott érzékenység. A kisbabák és kisgyermekek védtelen bőrére különösen oda kell figyelni. Azonban nemcsak a gyermekek bőre van kitéve a sok káros vegyszernek, hanem miénk is. Mióta megszületett a kisfiam, aki nagyon érzékeny bőrű, azóta csak olyan mosószereket használok, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat, és csak természetes alapanyagok hozzáadásával készülnek.

    Ebben a cikkben a Cleaneco mosógéllel, és a temékcsalád 3 féle öblítőjével fogunk megismerkedni.

    Cleaneco Mosógél Koncentrátum

    A Cleaneco mosógél koncentrátum természetes alapanyagok hozzáadásával készült, így többek között a felületaktív kókuszzsír, pálmakivonat, valamint 5 féle enzimkeverék garantálja, hogy kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes eredményt érjünk el.

    A termékek gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

    4,5 liter mosógél kb. 90 mosáshoz elegendő. Én a kupakba teszem mindig a mosógélt és a kupakot pedig a mosógépbe. Mivel nagyon sűrű a mosógél állaga, ezért kevés mennyiség is elég belőle.

    Szeretem, hogy lágy, kellemes illata van a mosógélnek, a ruhák szép tiszták lesznek a mosást követően.

    Erősen szennyezett ruhák (pl. zokni) esetében előkezelést csináltam, vagyis beáztattam a zoknikat kb. fél órára, mosógéllel jól bedörzsöltem a foltokat, majd ezt követően a megszokott módon betettem a mosógépbe és egy hosszabb (szennyezett ruhákra javasolt) programmal mostam ki a ruhákat.


    Cleaneco Bio Öblítőcsalád

    A Cleaneco Bio Öblítőcsalád legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával kizárólag növényi eredetű alapanyagokból készül. A termékek alapanyaga egy különleges repce kivonat, mely rendelkezik az Európai Unió legmagasabb színvonalú biológiai tanúsítási védjegyével, az ECOCERT-tel. Ez alapján az öblítők 100%-ig biológiai eredetű alapanyagból készültek, környezetbarát eljárással, ellenőrzött gazdálkodásban. Az öblítők hipoallergének, színezéket nem tartalmaznak. Érzékeny, akár ekcémás bőrre is ajánlják őket.

    Lássuk nekem mennyire váltak be!


    Aloe vera illatú öblítő

    A Cleaneco Facebook oldalán olvasott kommentek alapján nagyon kíváncsi voltam az öblítő illatára valamint, hogy mosás után mennyire marad tartós az illata. Nagy kedvencem lett a tesztelés során ez az öblítő, mivel az illata nagyon kellemes és tartós. Egy mosáshoz egy kupaknyi öblítőt teszek a mosógépbe. Kézi mosásnál is használom rendszeresen, fürdőruhák és fehérneműk esetében. A kellemes aloe vera illat több napon át is érezhető volt a ruhákon. Pont azért szerettem meg, mert egy lágy visszafogott illat, ami nem harsány, viszont napokon át friss illatot adott a ruháimnak. Ezt a különlegesen finom illatot kizárólag a Cleaneco számára gyártják Svájcban.

    Zero öblítő​

    Az Zero öblítő különlegessége, hogy illatanyag hozzáadása nélkül készült. Úgy gondolom, hogy egy ilyen öblítőnek is van helye a piacon, hiszen nagyon sok ember szenved az illatallergia okozta tünetekkel. Az allergizáló illatot nagyon nehéz megtalálni, mivel a szervezet lassan reagál. Az illatallergia többet között bőrirritációt, bőrgyulladást vagy akár hiperpigmentációt is okozhat. Ha a tünetek bármelyikét tapasztaljátok magatokon, akkor érdemes illatanyag-mentes termékekre váltanotok, melyre a Cleaneco zéró öblítő egy jó alternatíva lehet.

    Baby öblítő

    Egy kis kulisszainformációba beavatott a cég és megtudtam, hogy az öblítő illatát (gyümölcs-púderes illat), exkluzívan a Cleaneco számára Svájcban gyártják, amely certifikáltan hipoallergén és környezetbarát. A kisfiam ruháinak a mosásánál használtam a Baby öblítőt. Bertold nagyon megkedvelte az illatát. Minden teregetésnél a segítségemre volt, és több alkalommal is megjegyezte, hogy "Anyuka, jaj de jó illata van a ruháimnak!" Azt hiszem egy fiú gyermektől egy ilyen bók felbecsülhetetlen!

    A Cleaneco mosógélje és öblítői nemcsak tisztává és gyönyörűvé varázsolják a ruhát, hanem kímélik a bőrt, és nem károsítják az egészséget. Az öblítők használatával a mosott ruháink kellemes illatúak, könnyen vasalhatóvá váltak.

    A CLEANECO egy olyan magyar tulajdonú „zölden gondolkodó” cég, ahol arra törekednek, hogy a legmodernebb eljárási módszerekkel olyan termékek kerüljenek forgalomba, amelyek hipoallergén, vegán, állatkísérlet mentesek. A termékek előállítása napenergia felhasználásával történik. Minden egyes termék kézi munkával csomagolt és kilenc ember keze munkáját dicséri.

     A Cleaneco termékek megrendelhetők: http://cleaneco.hu/

    Nektek is jó szívvel ajánlom a termékeket! Minőségüket és árukat tekintve is kiváló magyar termékek!

    Szeretettel,

    Sagiandi

    Hozzászólás (0)

    Vélemény:

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kaphatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére