• Válts öko tisztítószerekre! Legyen ez az egyik újévi fogadalmad!
    2017. JANUÁR 03.

    Válts öko tisztítószerekre! Legyen ez az egyik újévi fogadalmad!

    Érvek az öko takarítás mellett

    1. Bio mosószerek és öblítők nem okoznak allergiát

    A hagyományos mosószerekben és öblítőkben számos olyan vegyület található, mely elősegíti az erőteljesebb habzást és az intenzívebb illatokat, pedig az illatallergia minden 20. ember életét megnehezíti. Ezzel szemben a bio mosószerekben nincsenek káros anyagok, így elkerülhető a kellemetlen viszketés, a kipirosodás és megelőzhető a bőrbetegségek kialakulása.

    Termékpalettánkban megtalálható a bio mosógélünk, az aloe virág illatú öblítőnk és a zéró, illatmentes öblítőnk is.

    Fontosabb tudnivalók a fentebb említett termékeinkről:

    A mosógélünk folttisztító hatását többek között a cukornád kivonat és a növényi eredetű alkohol biztosítja. Egyik jó tulajdonsága, hogy nem kell különféle mosószereket beszerezni a színes, fekete és fehér ruhákhoz, mivel alkalmas mindhárom típus tisztítására. A mosógél allergén anyagoktól mentes, így bátran lehet vele a babaruhákat is mosni. 

    Öblítőinket a legkorszerűbb környezetkímélő technológiával, napenergia felhasználásával gyártottuk, kizárólag növényi eredetű alapanyagokból. Öblítőink alapanyaga egy különleges repce kivonat, mely rendelkezik az Európai Unió legmagasabb színvonalú biológiai tanúsítási védjegyével, az ECOCERT-tel. Ez alapján öblítőink 100%-ig biológiai eredetű alapanyagból készültek, környezetbarát eljárással, ellenőrzött gazdálkodásban.

    Illatallergiában szenvedőknek ajánljuk a Cleaneco Zero Öblítőt, mely illatanyag hozzáadása nélkül készült, allergéneket, színezéket nem tartalmaz

    Sajnos az allergizáló illatot nehéz megtalálni, mivel a szervezet lassan reagál. Az illatallergia bőrirritációt, bőrgyulladást vagy akár hiperpigmentációt is okozhat. Ha a tünetek bármelyikét tapasztalnád magadon, akkor érdemes illatanyag-mentes termékekre váltanod. A terméket ajánljuk az érzékeny bőrűek, allergénekre érzékenyek, ekcémával szenvedők és kisgyermekek számára.

    Az aloe virág illatú bio öblítőnk hipoallergén, allergéneket, és színezéket szintén nem tartalmaz. Érzékeny, akár ekcémás bőrre is ajánljuk minden korosztálynak. Használatával a mosott textil puha, kellemes illatú, könnyen vasalható lesz, csökkenti a statikus feltöltődést. Manapság kozmetikumként is igen kedvelt összetevő az aloe, és egyre többen választják otthonukba is díszítő elemként. 


    2. Biztonságos

    A kisgyermekes családok és kisállatot tartók jól tudják, hogy a földre leeső kekszet, morzsát a gyerekek és a házi kedvencek rögtön megrágcsálják. Ezek a dolgok elkerülhetetlenek, viszont az ellen, hogy ne erős vegyszerekkel legyen takarítva a padló, asztal és a lakás egyéb helyiségei, ez ellen mindannyian tehetünk.  

    Az öko tisztítószerek egyik nagy előnye, hogy használatuk közben nincs szükség gumikesztyűre, nem káros saját egészségünkre és környezetünkre nézve sem, sőt a gyermekek is bátran takaríthatnak vele amellett, hogy a természetes alapanyagokat tartalmazó takarítószerek is hatékonyan elbánnak a legmakacsabb szennyeződésekkel.


    3. Központban a természetes, növényi alapanyagok

    A citromsav, a narancsolaj, a repce kivonat és a többi környezetbarát összetevő biztosítja a Cleaneco termékek átütő erejét.

    A mindennapi tisztasághoz elengedhetetlen termék a Cleaneco általános tisztítószer, amely valamennyi vízálló felület tisztítására kiváló. 
    Eltávolítja a szennyeződéseket legyen szó kőről, csempéről, linóleumról, műanyag vagy egyéb kezelt vízálló felületről.

    Általános tisztítónk, természetes narancsolaj tartalma kellemes és hosszantartó illatot, átható frissességet biztosít a lakásban. Használatával folt-és csíkmentesen ragyogó felületet érhető el, a magas növényi alkoholtartalmának köszönhetően.

    További pozitívum, hogy a narancsolaj stresszoldó, nyugtató hatással bír és a megfázás tüneteit is enyhíteni tudja.


    Vízkőoldónk citromsavat tartalmaz, mely nem káros sem az emberi szervezetre, sem pedig az élővilágra nézve.

    A citromsav enyhén savas kémhatású vegyület, mely szépen eltávolítja a vízkövet az érintett felületekről és a leginkább környezetkímélő megoldás.


    4. Természetes eredetű, környezetbarát alapanyagoknak köszönhetően termékeink 100%-ban lebomlóak

    Manapság sok háztartásban odafigyelnek a szelektív hulladékgyűjtésre, azonban a hulladék kibocsátásnál nemcsak az általunk megtermelt szemétre kell odafigyelni, hanem arra is, amit leengedünk a lefolyóba. Gondolva itt a mosogatószerre, mosószerre és a tisztítószerekre.


    5. Újrahasznosítható csomagolás

    Öko termékek egyik jellemzője, hogy csomagolóanyaguk újrahasznosítható anyagból készül. Ezáltal is még inkább középpontba helyezve a környezettudatosságot - és védelmet.

    https://www.facebook.com/cleanecohungary/ 

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kaphatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére