• Tradíció a bőrápolásban
  2017. JÚLIUS 14.

  Tradíció a bőrápolásban

  Tibolina kéz- és testápoló krém teszt Sági Andi, blogger által


  A Tibolinát 20 éves receptúra alapján, magyar kezek gyártják, és csomagolják.

  A Tibolina története Sajóbábonyból indult 1992-ben, először munkavédelmi kézkrémként, fém tubusba töltve került forgalomba. Mára a krém csomagolása átalakult, és a rengeteg pozitív visszajelzés hatására kéz- és testkrémként újult meg. Kifejezetten érzékeny, száraz, akár ekcémás bőrre is javasolják, illetve gyermekek számára is kiváló választás.

  Enyhén citrusos, kellemes illata van, amely rögtön elnyerte a tetszésemet. Számomra külön meglepetés volt, hogy mindenféle kiszerelésben kapható. Így aztán aki a tégelyes verzióért rajong, abban is megtalálja, de van pumpás és tubusos kiszerelése is.

  A tubusos kiszerelést azért kedvelem, mert a táskámban kis helyen elfér, és amikor úgy érzem, hogy a kezem ápolásra szorul, mindig kéznél van.

  Rendkívül száraz bőröm van, sajnos mosogatás után mindig kiszárad, a téli hónapokban pedig rendszeresen kirepedezik. Mióta minden mosogatás után a Tibolina kézkrémet használom, megszűntek a panaszaim. Puha és bársonyos a bőröm, nem hagy maga után ragacsos érzést, és a kellemes citrusillat is hamar elillan. Viszkető, különösen száraz bőrfelületen is kiválóan teljesített, pár nap alatt rendbe hozta a kezelt felületet.

  Télen még nem volt alkalmam kipróbálni, de biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát fogom venni.

  A Tibolina kéz- és testápolókrém hipoallergén, vegán és állatkísérlet mentes. Tudni kell róla, hogy az előállításához napenergiát használtak fel. Számomra nagyon szimpatikus, hogy az előállításhoz szükséges alapanyagokat, magyar vállalkozói partnerektől szerzi be a cég.

  A termékek elérhetők:

  http://cleaneco.hu/termekek/haztartasi-termekek/tag/tibolina-krem

  illetve a patikákban és gyógynövényboltokban.

  Nektek is jó szívvel ajánlom a Tibolina magyar gyártású kézkrémet!

  Szeretettel,

  Ságiandi

  Forrás

Ismerj meg minket

a cleaneco bemutatkozik

Cégünk célja, hogy a tisztítószereket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelően a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

Találd meg a legközelebbi üzletet

boltkereső

Már több mint 220 üzletben kaphatóak a Cleaneco termékei, keresd meg a hozzád legközelebb eső üzletet.


Ugrás az oldal tetejére